Det han gjorde med denna gamla tant är bara för mycket… OMG! Det fångades på film

113
SHARE

Denna man släpar sin fru kors och tvärs över golvet utan att någon gör något. Det här har pågått i mer än 45 år, sedan de gifte sig 1970. Många gånger har det skett inför dussintals människor. Men resultatet är det samma. Ingen stoppar honom. Denna gång fångades det hela på kamera och klippet blev viralt.

Som tur är handlar detta inte om kvinnofridskränkning, utan om två äldre personers unga hjärtan. Och som älskar att dansa. 70-åriga Dietmar Ehrentraut och hans 64-åriga fru Nellia älskar Boogie Woogie och har dansat till rytmen sedan 60-talet. År 1970 så gifte de sig, och sedan dess har Dietmar regelbundet citerat Beatles-låten “How could I dance with another, when I saw her standing there”. Nu är paret mer imponerande än någonsin.

För flera veckor sedan var det äldre paret deltagare i en danstävling i Bavaria. De utvecklade en rutin till låten “Down the Road Apiece” av “The Refreshments”. Paret, som ursprungligen är från Österrike, insåg inte ens att de filmades under tävlingen, och har ännu inte sett detta otroliga klipp som fått miljontals personer världen över att avundas deras unga själar, skicklighet och glädje. Trots att de har dansat i årtionden och vunnit flera tävlingar i Tyskland och Österrike så har de aldrig tidigare blivit så bejublade och idoliserade.

När tävlingens presentatör ropade upp ett äldre par så kunde ingen gissa vad som vad på väg att hända. Vissa i publiken fnissade till och med när de såg paret på dansgolvet. Men när de väl började sin boogie blev alla hänförda. Inom loppet av några sekunder började publiken att applådera och efter genomförandet av varje allt mer komplicerat danssteg så jublade fler och fler.

Det mest otroliga med detta par är att de trots sin ålder har en anda som många unga redan har förlorat. Glädjen hos Dietmar och Nellia är kännbar i varje steg de tar. Deras förmågor är otroliga och deras inverkan på publiken, oavsett om den finns i lokalen eller framför en datorskärm, är otrolig. Detta kan ses utifrån publikens reaktion under dansens sista minuter. Ord kan inte beskriva det hela, du måste se själv.

Dela detta otroliga klipp med din familj och dina vänner om du vill att de ska vara delaktiga i detta fantastiska världsomfattande fenomen. Dela detta på din Facebook och visa för de av dina vänner som älskar att dansa. De kommer garanterat att bli förvånade.

SHARE