Denna kvinna stoppas av polisen…OMG! Vad som händer sedan är helt fantastisk

132
SHARE

Så fort vi slår på TV:n möts vi av hemska nyheter om olyckor, dödsfall, katastrofer eller liknande hemska händelser. Detta förändrar vårt perspektiv på livet och får oss att tro att alla är ute efter oss. Vi glömmer bort att mänskliga relationer bygger på samarbete och att hjälpa när det väl behövs. Våra relationer bygger på förmågan att förlåta och kunna ge en andra chans.
Denna berättelse om en ung kvinna, som tog bilen bort från sin destruktive man, kommer att förändra hela din värld. Du kommer inte att tro vad som hände när hon blev stannad av två poliser som var på väg att arrestera henne.
Det hela började kring midnatt då en ensam bil färdades på motorvägen. Föraren körde för fort, vilket uppmärksammades av två poliser som höll ett öga på motorvägen. När hon väl dundrade förbi polisbilen så körde poliserna snabbt ikapp henne och vinkade in henne till vägrenen. När poliserna gick fram till bilen märkte de att kvinnan som satt i den var väldigt nervös. De bad henne kliva ur bilen. Poliserna märkte att det satt en liten pojke i baksätet. En av poliserna började prata med pojken, medan den andre frågade kvinnan varför hon hade så bråttom. Den lilla pojken var väldigt charmerande, och poliskvinnan som pratade med honom lade särskilt märke till hans uppförande. Vad som hände sedan var verkligen oväntat.
När polisen pratade med barnet så märkte hon att det låg en joint på bilens golv. Hon signalerade till sin kollega, utan att avbryta samtalet med den unge passageraren i baksätet. Inom några sekunder så hade de informerat kvinnan om att hon skulle komma att bli gripen. Poliskvinnan fortsatte att prata med den lilla pojken, för att han inte skulle bli allt för upprörd över vad de var tvungna att göra med hans mamma. Det var då hon la märke till blåmärken på den lilla pojkens ansikte. Poliskvinnan gav sin ficklampa till pojken, så han skulle ha något att leka med medan hon konfronterade hans mamma. Ingen hade kunna gissa hur samtalet skulle komma att utvecklas.
Mamman förklarade att hon bodde i närheten med hennes våldsamme och destruktive man. Han använde ofta hennes bil för att vara ute och dricka och röka cannabis med sina kompisar. Men det var inte det värsta. Då han var påverkad började han ofta slå både kvinnan och barnet. Hon hade vänt sig till polisen flera gånger, men ingen hade tagit henne på allvar eftersom att hon innan barnet föddes hade försökt att ta sitt eget liv. Så, hennes man hade alltid förklarat att han bara hade hindrat henne från att skada sig själv, och att det var därför hon hade blåmärken. Eller ännu värre – att hon hade orsakat blåmärkena själv. Denna kväll hade hennes man varit onykter och slagit både henne och hennes son flera gånger. Det var då hon tog bilen och körde iväg. Det var därför hon körde för fort. Hon flydde med sin son. Medan hon och poliskvinnan pratade tittade den andre polisen till pojken. Pojken lekte med kollegans ficklampa. ”Vill du leka med mig?” frågade pojken. ”Min pappa leker aldrig med mig. Ibland gömmer jag mig för honom, men det är inte en lek” berättade pojken. Polisen tog ficklampan och låtsades att det var ett lasersvärd, med ljudeffekter och allt. Inom ett par minuter hade poliserna tagit handfängslena av kvinnan. Vad polisen sedan berättade för henne var båda förödande och hjärtskärande.
Polisen hade ett barn, precis som hennes. Han var precis lika kvick och klok som hennes pojke. Hans fru var också polis. En dag, när frun var ledig, så hade hon åkt med deras son till snabbköpet. När de var i butiken så inträffade ett väpnat rån. Kvinnan såg det som sin uppgift att ingripa, men rånare sköt henne och deras barn. Båda hade dött på platsen. Gråtandes frågade han kvinnan om han kunde få ta en bild på sig själv med hennes barn. Kvinnan gick med på det och de tog flera bilder tillsammans.
Sedan bad de kvinnan att köra efter dem till polisstationen, där hon fick fylla i en anmälan mot sin man. Senare samma natt greps hennes man, onykter och med ett innehav av stora mängder cannabis.

SHARE