Denna hämnd förtjänar sin egen film! Efter att de dödade hans barn och tvingade honom att betala för det så var det dags för honom att agera

99
SHARE

Vad skulle du göra om borgmästaren hade bestämt att ditt barn skulle dö och tvingar dig att betala för det… visst låter det hemskt? En man från Redondo Beach i Kalifornien tvingades till precis det. Detta är absurt avskyvärt. Du kommer aldrig att gissa vad han gjorde som hämnd.

Slappna av, ingen tvingade någon att mörda någon annans barn i USA. De är trots allt inte barbarer, och även om deras myndighetspersoner kan vara tjockskallade så är de inte onda krigshövdingar som kräver barns blod. Denna historia handlar om en arborist, som blev tvungen att hugga ned sitt 30 år gamla pepparträd. En arborist är en person som yrkesmässigt sysslar med kultivering, hantering och studier av träd. Och även om han förlorade slaget mot Redondo Beach myndighetspersoner så vann han kriget. Hans hämnd var helt otrolig. Du kommer aldrig att gissa vad han gjorde.

Mannen, som vi här kommer att kalla för Tom, planterade ett träd för 33 år sedan. ”Jag började bli gammal, och idén att jag kunde sätta något på denna jord som skulle leva mycket längre än mig var inspirerande. Detta är hur Clyde kom att existera”, förklarar arboristen, som kallade sitt pepparträd för Clyde. För tre år sedan märkte myndigheterna i Rodondo Beach att trädets rötter hade börjat bryta sig igenom trottoaren utanför Toms hus. Det var då de utfärdade ”dödsdomen” för Toms ”barn”. Utöver det så krävde de att mannen skulle betala för skadan på trottoaren och kostnaden för borttagningen av trädet. ”Jag älskade Clyde och tog god hand om honom” säger den gamla mannen med tårar i sina ögon. ”Jag skötte hans jord, och gav honom en krycka att luta mot när han var liten, och jag såg honom växa upp. Precis när Clyde var redo att bli en stark och hälsosam individ så tog borgmästaren sig rätten att rycka upp mitt vackra barn med rötterna”, säger Tom samtidigt som han knyter sin näve i ilska. ”Borgmästaren, du dödade mitt barn”, fortsätter han med en tydligt skärrad röst. Men den gamle trädälskaren skulle inte låta denna grymhet förbli obestraffad. Hans hämnd tog tre år att sjösätta, men detta är den mest fantastiska hämnd som någonsin genomförts. Fortsätt att läsa och du kommer att uppleva storhet, hängivenhet och den bästa hämndhistorien någonsin.

Medans han sörjde förlusten av sin trädvän så bestämde sig Tom för att få mördarna att betala för sina handlingar. Han gjorde det på det enda sätt han kunde. Ungefär 3 månader efter Clyde dödades så planterade Tom 45 redwoodträd och 82 mammutträd i olika parker, gårdar och fastigheter runt om i staden. Ett mammutträd planterades bredvid borgmästarens hus. Nu är varje enskild rot ungefär 9 meter i diameter, och djupt rotade i marken. Dessa nya träd kan ses både framför stadshuset och i borgmästarens trädgård. De är fortfarande små träd, om du bara tittar på det som finns ovanför jord, men kommer snart att växa snabbt och stort.

Toms hämnd var att plantera mer än 100 levande giganter, i Clydes minne. Och odödliga giganter kommer de att bli. Mammutträd lever mer än 2,500 år och växer sig så höga som 91 meter. Tom förklarar att det skulle kosta mer än 13 000 svenska kronor att få bort ett enda enskilt träd. Och om de lämnas orörda så kommer de att ta över hela staden. ”Jag låter er ta hand om notan, precis som ni lät mig göra när ni dödade mitt barn för 3 år sedan”, säger den gamle mannen. Till borgmästaren säger han ”Må din stad tas över av träden. Och må Clyde vila i frid”.

Om du undrar hur ett mammutträd ser ut, här är ett klipp som visar General Sherman – det största mammutträdet i världen

OMG! Folk ser ut som myror bredvid denna jätte. Dela denna fantastiska historia med dina vänner och kom ihåg att aldrig bråka med andra personers träd.

SHARE