Assistenten på ett härbärge satt bredvid hans mamma när han kom in i rummet. Men fortsatte ändå

108
SHARE

Vad skulle du göra om du var I Chucks skor när han hälsade på sin döende mamma? Under besöket såg han något otänkbart. När han gick in i sin mors rum så låg hon hjälplös på sängen, med en manlig sköterska över hennes kropp. Vad han gjorde är helt otroligt.
När du slår på TV:n, eller slår upp en sida i dagstidningen, så möter du direkt den hemska verkligheten vi lever i. Mord, våldtäkter, terrorism, korrupta poliser, dålig sjukvård och alla övriga saker som leder till misär och desperation. Detta är bara några av de saker som man dagligen kan få uppleva. Det är helt klart tillräckligt för att få en att tveka huruvida det fortfarande finns något mänskligt och äkta i den här värden. Men, det här kommer att påminna dig om att människor faktiskt är goda innerst inne och bryr sig om varandra. Att titta på det här klippet kommer att få dig att gråta och le på samma gång, och få dig att hoppas att en person kommer att göra samma sak för dig någon gång. Precis det som den här manliga sköterskan gjorde för den här stackars döende kvinnan.

Det hela började en vacker eftermiddag, när Chuck bestämde sig för att besöka inrättningen där hans döende mor skulle spendera hennes sista dagar på jorden. Han hade besökt henne varje dag, och denna dag verkade inte bli särskilt unik. Han gick in i samma byggnad, tog hissen till samma våning men när han gick in i rummet så var det något som var annorlunda. Det han såg fick hans ögon att fyllas med tårar, och han blev helt oförmögen att prata. Han lyckades inte få fram ett ord, utan klarade bara av att ta upp sin mobiltelefon och spela in den här otroliga skötaren.

Mary, Chucks mamma, var inskriven på Austinburg Rehab & Nursing Center i Austinburg, OH. Hon var i behov av konstant medicinsk övervakning under dessa sista dagar på jorden. Alla visste att det skulle komma att bli hennes sista boende. Joshua Woodard var anställd där och hade känt Mary under lång tid, eftersom hon hade varit hans röstpedagog när han var 9 år gammal. Joshua kände direkt igen sin gamla lärare, och vid varje tillfälle han fick så såg han till att spendera flera minuter extra på att sjunga några av Marys favoritsånger för henne.
När hennes son kom in i rummet såg han hur Joshua stod bredvid hans mor och sjöng ”How Great Thou Art”. Men trots att Mary knappt rörde sig var det uppenbart att hon verkligen uppskattade detta otroliga ögonblick. Denna koncert som bara var för henne.
Detta är ett otroligt ögonblick som ALLA måste se: :

Att se det här kommer bevisa för dig att det fortfarande finns vänliga människor I världen. Det här klippet fick hela världen att gråta och återfå hoppet. Det finns många fler personer som Joshua där ute.
Dela detta otroliga ögonblick med dina vänner och din familj. Låt dem vara en del av den hjärtvärmande känsla som du upplever här och nu.

SHARE